SLIM vs NATURAL SLIM

🔝După impactul cursului ‘Stilizarea Cuticulei Powder method’ vin in ajutorul vostru cu cel de-al doilea curs al meu de tehnica:
SLIM vs NATURAL SLIM.
✅In cadrul cursului te voi învață 2 tehnici de SLIM realizate cu ajutorul tipsurilor reutilizabile fără a mai fii nevoie de pilirea suprafetei materialului tehnic .
✅Aceasta arhitectura nu poate fii executata corect, fără a tine cont de regulile si particularitățile tehnicii .
✅Care sunt secretele timpului de execuție scurt, ce tipsuri folosesc pentru o arhitectura ideală, zonele tipsurilor și ghidajele acestora.

Da-ti un update și învață ACUM execuția celei mai râvnite tehnici la ora actuala . 📖

💵Pret de lansare : 69 RON pana in 🪫17 Noiembrie ( pret întreg 249 RON)
💡Accesul este nelimitat
📜Se oferă diploma de participare in format electronic ( verifica mailul de achiziție )

249,00 lei

Cine sunt?

Sunt Roxana Mărgineanu, creatoarea cursului „Manichiura Macroscopică”, fondatoarea academiei de unghii ce îmi poartă numele și câștigătoarea galei „ISucces – Femei de Succes” 2021. După o experiență de 5 ani de activitate în domeniu, 10 cursuri în Rusia și Dubai, și alte 30 de cursuri naționale, m-am specializat pe îngrijirea mâinilor, cuticulei și aparatului unghial.

Scoala de unghii si cursuri

Din 2020 am format peste 20 de grupe de cursante, care au plecat cu un amalgam de informație și la care am reușit să schimb total tehnica de lucru cât și tehnica de fotografie și prezentare.
  • Se pune accent pe interacțiunea trainer – cursant și nu pe notițe;
  • Toate materialele de curs sunt oferite on-line;
  • Peste 5 h de practică continuă;
Dotată ultra-modern cu aparatură de ultimă generație, școala mea se afla în Bucuresti, strada Halelor nr 17 sector 3.

Testimoniale

Pentru mine, Roxana este mai mult decat un trainer obisnuit.
Este un indrumator de nadejde, o profesoara care priveste cu blandete din urma evolutia fiecarei cursante si nu ezita sa scrie un mesaj de apreciere.
Sandra Zaharie
Timisoara
Am avut ocazia sa o cunosc pe Roxana Margineanu la cursul sustinut de ea in Timisoara. Are atat de multa informatie de oferit si este la curent cu toate tehnicile noi pe care le-a impartasit cu noi.
Best trainer!II
Recomand cu mare incredere acest curs! Am plecat de la acest curs cu un bagaj de informatii, cu un vibe pozitiv si cu muuuulta motivatie! Roxana este un om minunat, il consider unul dintre trainerii mei de suflet!
Tot respectul meu!
Madalina Codrea
Satu Mare
Shopping Cart